KAYSERİ / KOCASİNAN - Himmetdede Atatürk Ortaokulu

Himmetdede Atatürk Ortaokulu

Himmetdede Mahallesi 5181 Sok. No11 Kocasinan/KAYSERİ
Vizyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak.
Misyon
BİZ...ÖĞRENCİLERİMİZİ TÜRK MİLLİ EĞİTİM AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA YETİŞTİRMEK VE ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ İLK HEDEF OLARAK GÖRÜRÜZ. BÜTÜN ÇALIŞMALARIN TEMELİNİ ÖĞRENCİLER OLUŞTURUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ SÜREKLİ GELİŞEN VE DEĞİŞENTEKNOLOJİYE AYAK UYDURACAK ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK İÇİN ONLARA OLANAK SAĞLARIZ. KENDİLERİNİ KANITLAMALARI İÇİN FIRSATLAR TANIRIZ. VERİMİ ARTIRMAK İÇİN OKULUMUZU EV, ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇOCUĞUMUZ KABUL EDEREK İSTEKLE ÇALIŞIRIZ. ÖĞRENCİLERE SÖZ HAKKI TANIYARAK FİKİR AYRILIKLARINI AVANTAJA DÖNÜŞTÜRÜRÜZ. KENDİMİZE VE BİRBİRİMİZE GÜVENİRİZ. EĞİTİM ALANINDA GERÇEKLEŞEN YENİLİKLERE ADAPTE OLUR ÖĞRENME VE ÖĞRETME YÖNTEMLERİNİ İYİ ŞEKİLDE UYGULAYABİLİRİZ BİZ FARKLIYIZ; KENDİMİZDEN EMİN ADIMLARLA ENERJİK, COŞKULU VE ÜRETKEN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİRİZ.
..
08:30-15.00
Kaloriferli
Ulaşım
Büyükşehir Belediyesinin belirli saatlerde otobüs seferleri mevcuttur. Ayrıca okulumuzun Ankara anayolu üzerinde bulunması sebebi ile Batı Şehir garajından her saat başı araç bulmak mümkündür.
Himmetdede Mah.5181 Sok.No:11 Kocasinan/KAYSERİ
Okulumuz il ve ilçe merkezine 45 km uzaklıkta bulunmaktadır.